Hvordan søke om forbrukslån på nett

Lurer du på hvordan du skal søke om lån uten sikkerhet på nettet? Her vil du få noen gode tips som du kan bruke til å finne ut hva som er best for akkurat deg.

Du har kanskje lyst på en ekstra ferie, en nyere bil, eller oppgradering av boligen din, eller kanskje du bare vil samle alle smålån men du har ikke nok penger akkurat nå. Da kan et lån være noe for deg. Kanskje banken din ikke vil låne deg penger og da kan heller et forbrukslån være løsningen.

Du trenger ikke å oppgi hva du skal bruke pengene dine til, da det er helt opp til deg. Om du har lyst å bruke alt på en sydentur så kan du det. Det er fordelen med å ta et slikt lån.

Det finnes flere forskjellige aktører som låner ut penger, du bør se hvor høy renten er, hvor lang tid du har til å betale tilbake, og hvilke dokumentasjoner banken trenger.

Krav til deg som skal søke:

Krav som blir ofte stilt deg som skal låne er at du:

  • Må være bosatt i Norge.
  • Du kan ikke ha inkassovarsler på deg.
  • Du må ha en viss inntekt, denne kan variere litt etter hvilken bank du låner i.
  • Det er aldersgrense, den kan også variere litt.
  • Det kan skje at du må ettersende noen dokumenter.

Hvordan du søker:

Du kan enten gå inn på de ulike bankene og sammenligne selv, ellers finnes det flere sider der de sammenligner for deg. Dette gjør det mye lettere for deg å bestemme deg. Som denne axofinans eller finansportalen. Da vil du få opp ulike tilbud fra flere forskjellige banker.

Det står veldig lett forklart hva du skal gjøre, du trykker på søk her. Du vil få opp en rute der du velger hvilket beløp du vil søke og hvor lang tid du ønsker. Det vil da komme opp en nedbetalingsplan og du kan velge om du vil godta det. Banken vil søke deg opp for å se om du har noen betalingsanmerkelser. Har du ikke det så vil du få svar fort. En annen fordel med forbrukslån er at de ikke bruker boligen din eller andre eiendeler du har som sikkerhet.

Det er lett å finne frem og du får alt veldig godt forklart. En enkel prosess og alt går elektronisk. Du bør ha en bank-ID for å gjøre det lettere for deg. Har du ikke det, så kan du få det i banken din. Er det noe du ikke forstår eller ikke får til så kan du snakke med kundeservice og du vil få god veiledning til det du lurer på.

Vil du oppfylle drømmen din om å ha litt ekstra penger, så ta steget og begynn i dag. Du kan bruke litt tid på å prøve ut de forskjellige bankene. Da vil du se hva som passer best for deg. Når du først er i gang så går ting veldig fort.

Kilder:

Oppfinans